Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.000 Ft
1.800 Ft
Kedvezmény: 200 Ft
Kedvezmény: 10%
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-06-19

Sehol sem sírhatsz A szexuális bántalmazás bántalmazás sebei és gyógyulásuk - Doris Van Stone , Erwin W. Lutzer

Ár:
2.000 Ft
1.800 Ft
Kedvezmény: 200 Ft
Kedvezmény: 10%
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-06-19

Leírás

„Dorie – A lány, akit senki sem szeretett. Ilyennek látta magát Doris Van Stone, az embertelen és szégyenteljes bántalmazásokat átélt gyermek, aki felnőttként hasonló című könyvében vallott megdöbbentő testi-lelki megaláztatásairól, és Krisztusról, aki begyógyította valamennyi sebét. A Sehol sem sírhatsz ebbe a tragikusan induló, majd csodálatosan folytatódó életútba enged még mélyebb betekintést. Dorie őszintén vall legnehezebb terhéről is, a szexuális bántalmazásokról. Nem azért teszi ezt, hogy felháborodjunk, hanem hogy azok, akik hasonló tragédiák között nőttek fel - s akik többen vannak, mint gondolnánk -, erőt meríthessenek a történetéből, és reményt találjanak a teljes lelki gyógyulásra.

"Mindenkinek el kell olvasnia ezt a könyvet, aki bántalmazás - elsősorban szexuális bántalmazás - titkos és fájó sebeit hordozza. Kiváltságnak tekintem, hogy egyike lehettem azoknak, akik először hallották ezeket a történeteket, és mondhatták Dorie-nak: 'Nem te vagy a hibás mindezekért.' "

 - Sandy Burdick a Nyitott Szív Szolgálat alapítója

"Dorie különös képességgel rendelkezik arrra, hogy a szexuális zaklatást elszenvedett nők és férfiak gyógyulási folyamatát figyelmes meghallgatással, imádsággal és bátorító szavakkal segítse. Sokakat támogatott - engem is beleértve - abban, hogy fel merjék tárni mindazt, amin keresztülmentek."

 - Mark Bonham, a Nyitott Szív Szolgálat korábbi vezetője

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!