Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Andrew Wommack

Andrew Wommack baptista családban nőtt fel, a texasi Arlingtonban. Nagyon fiatalon az Úrnak szentelte egész életét. Az azóta eltelt időben egymás után három gyülekezet pásztora volt – majd elkezdte azt a szolgálatot, amire Isten elhívta: a Krisztus testének tanítása az örömhírre, a Jézus Krisztussal való újszövetségi kapcsolat ápolására.

Andrew több mint négy évtizede járja Amerikát és a világot, hirdetve az Evangélium igazságait. Isten Igéjének mély kinyilatkoztatásait egyértelmű egyszerűséggel tanítja, hangsúlyozva Isten feltétel nélküli szeretetét, a kegyelem és a hit egyensúlyát. Rádió- és tévéműsorai milliókhoz jutnak el szerte a világon.

Az Úr kinyilatkoztatott tudással és a kenetével ajándékozta meg Andrew-t, hogy Isten Igéjét tisztán és világosan legyen képes előadni. Bármerre jár a világban, mindig az Igét helyezi az első helyre prédikációiban, és az Ige szabaddá teszi az embereket, alkalmain gyakran történnek csodás gyógyulások, igehirdetéseit jelek és csodák követik.

Andrew egész könyvtárat megtöltő tanításai hozzáférhetők nyomtatásban, audiokazetta és videofelvételek formájában. A tanításait rögzítő audiokazettákból, CD-ből, DVD-ből már több mint ötmillió példány fogyott már el. Szolgálata kezdetétől fogva, ingyen küldi a CD / hangkazettákat, a szerényebb anyagi körülmények között élőknek.

Rendezés: