Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mit gondoljunk az abortuszról? - Päivi Räsänen

800 Ft 720 Ft
80 Ft 10%

Leírás

Az abortusz egy érzékeny és fájdalmas téma. Sokkal több embert érint, mint gondolnánk. Közöttünk él több százezer nő, akik megtapasztalták az abortuszt a testükben, ugyanilyen számú apa, akik elvesztették a gyermeküket, és több tízezer egészségügyi szakember, akik részt vettek abortuszokban. A több mint félmillió legális abortusz, amely egy körülbelül ötvenéves időszak alatt történt Finnországban, a bűntudat, a tagadás, az elhallgatás terhét helyezi ránk, amely nehézzé teszi, hogy a tényekkel szembesüljünk.

Most van az ideje, hogy beszéljünk az abortuszról. Most van az ideje annak, hogy beszéljünk az anya és a gyermek emberi jogairól.

A legalapvetőbb joga minden embernek az élethez való jog. Éppen ezért fel kell tennünk a kérdést, mikor kezdődik el egy ember élete. Az emberség biológiai és keresztyén szemlélete is egyértelműen tanúskodik arról, hogy a méhben élő gyermek egy ember. Nem szabad hallgatnunk az abortuszról, de amikor beszélünk róla, a kegyelem és megbocsátás üzenetére van szükségünk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mit gondoljunk az abortuszról? Päivi Räsänen

Mit gondoljunk az abortuszról?