Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Megmagyarázhat-e mindent a tudomány? John C. Lennox

1.700 Ft

Leírás

A tudomány mindent meg tud magyarázni? Gyakran tűnik úgy, hogy a 21. században nincs szükségünk a keresztyén hitre, hiszen a tudomány oly nagy betekintést engedett már a világegyetem rejtelmeibe. Mai állás szerint a tudomány és a hit egyszerűen nem fér össze.

De vajon tényleg így van? John Lennox professzor tudósként és keresztyénként szerzett tapasztalataira, valamint ezek kapcsolatáról folytatott évtizedes baráti vitáira és beszélgetéseire támaszkodva bemutatja, hogyan tekinthetjük ezt a két feltételezett ellenséget jó barátnak, és hogyan profitálhatunk mindkettőből.

"Lennox professzor egy matematikus logikájával mutat rá, hogy a tudomány és a vallás kapcsolata nem háborús övezet, hiába szeretnék ezt egyesek elhitetni velünk."
- Sir Brian Heap CBE, FRS
 

"Világos, friss és ragyogóan egyszerű."

- Dr. Os Guinness, író és társadalmi elemző


"Gondolatébresztő, megnyerő és átfogó. Szívből ajánlom."
- Dr. Cheryl Praeger, a Nyugat-Ausztráliai Egyetem matematikaprofesszora

"Emberséges, őszinte és rendkívül olvasmányos."
- Alec Ryrie, professzor Durham University and Gresham College

"Remélem, hogy az olvasónak tetszeni fog ez a bevezetés a tudomány és a keresztyén hit kérdésébe, és arra ösztönzi, hogy tudományos módon közelítse meg ezt a kérdést – vagyis nyíltan fogadva minden megtalált választ, készen arra, hogy kövesse a bizonyítékokat, bárhova vezessenek is."
- John C. Lennox

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!