Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Intim kérdések - Linda Dillow, Lorraine Pintus

2.500 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: KIA
Szállítási díj: 1.890 Ft
Várható szállítás: 2021. november 30.

Leírás

Az Intim kérdések című könyvet elkötelezett keresztyén feleségek írták azoknak a feleségeknek, akik szeretnék Isten tervét megvalósulva látni életük minden területén, abba beleértve a szexet is. A szerzők arra vállalkoztak, hogy a házastársi szex kényes témájában őszinte és biblikus tanácsokkal szolgáljanak nekünk, nőknek. Tapintattal és bölcsességgel megírt könyvükben meglepő meglátást olvashatunk Isten szexszel kapcsolatos nézőpontjáról, és kreatív ötletek széles skáláját kapjuk, melyek segítségével gazdagíthatjuk férjünkkel való testi kapcsolatunkat.

A könyv fejezetről fejezetre haladva veszi végig a témával kapcsolatban leggyakrabban elhangzó kérdéseket. Ismerteti a Szentírás tanítását, leleplezi a világ hazugságait. Megalapozott tanításán, szívet melengető bizony­ságtételein, igei meglátásain és szakértői tanácsain keresztül megoldást ad kérdéseinkre és félelmeinkre, és valódi reményt nyújt abban, hogy minden asszony házastársi kapcsolata olyanná váljon, amilyennek Isten azt eltervezte.

Linda Dillow és Lorraine Pintus könyve valódi segítség és hiánypótló a témában. Ajánljuk kézikönyvként, egyéni elmélkedésre, segédanyagként mások lelkigondozásához, valamint egyéni és csoportos bibliatanulmányozáshoz is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Oldalszám 344 oldal
Méret 150x225 mm
Kivitel Puha kötés
Kiadás 2015 (2. kiadás)
ISBN 978 963 9390 21 6