Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fején a szöget! 1.

4.400 Ft 3.960 Ft
440 Ft 10%

Leírás

Közkívánatra újra kiadjuk a Fején a szöget! című könyvünk első részét. Aki lemaradt róla, vagy még nem ismeri, azoknak is szeretettel ajánljuk. Szinesíti a gyermek, ifjúsági és felnőtt alkalmakat, de esti mesének is kitűnőek a felfrissítő rövid történetek.

Tedd előadásaidat sziporkázóvá Amerika legjobb előadóinak illusztrációival!

Ha hatékony és színes történetekkel akarod fűszerezni előadásaid, nem kell többé keresgélned. A veterán ifjúsági munkás és az Egyesült Államok-szerte elismert előadó, Wayne Rice, gondosan összeválogatott gyűjteményét osztja meg velünk, amelybe a legfrappánsabb történetek, példázatok és anekdoták kerültek bele.

Ez az illusztrációgyűjteményt Rice személyes kartotékaiból, valamint az amerikai ifjúsági munka kiemelkedő alakjainak történeteiből merítette.

Az illusztrációk széles választékot nyújtanak, míg egyesek megnevettetnek, mások könnyekre fakasztanak, de mindegyikük elgondolkodásra késztet. És ami ezen felül mindegyikükben közös az, hogy főként tizenévesekhez szól. Pontosan erre van szükséged, hogy megadja előadásaidnak azt az ízt, amit keresel!

Hiszem, hogy tetszeni fog a hatás, amit a Fején a szöget! művel az előadásoddal. És a fiatalok is szeretni fognak!

Wayne Rice a kaliforniai Lakeside-ban él. Rendszeres előadója ifjúságivezető-képző és családi konferenciáknak, a Youth Specialties társalapítója és az Understanding Your Teenager (Kamaszgyermekünk megértése) szervezet igazgatója; több ifjúsági kiadvány szerzője.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!