Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alkotó gyermekbiblia

4.800 Ft
Menny.:db

Leírás

Bibliai történetek tanításához új módszert kitalálni nem könnyű. Sok jó és kevésbé alkalmas módszert fejlesztettek már ki, amelyeket hosszabb-rövidebb ideig alkalmaztak is a katekézisben. Napjainkban a szakmai útkeresés ökumenikus törekvés, a történelmi egyházak szakemberei által összeállított módszertani anyagok kölcsönös érdeklődésre tarthatnak számot.

Michael Landgraf Alkotó gyermekbibliáját, mely 160 oldalon mutatja be az Ó- és Újszövetség jeleneteit, nagy örömmel adjuk a magyar családok, katekéták, hittanárok és gyerekek kezébe. A világ számos országában jelent meg 2007 óta. Lefordították angol, francia, holland, norvég, portugál, orosz, lett és kirgiz nyelvre. A könyvet fellapozva, első pillantásra „csak üres lapokat” látunk, de alaposan megvizsgálva felfedezhetjük, hogy újszerű és eredeti megközelítési módja mennyi lehetőséget rejt magában.

A kötet mellé összeállított módszertani füzet számtalan ötletet kínál egyéni és közösségi munkához is.

A kötet magyar kiadására Michael Landgraf együttműködésével, valamint a Deutsche Bibelgesellschaft és a Calwer Verlag szíves engedélyével kerülhetett sor.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

FORDÍTÓ
Sipos Edit
ILLUSZTRÁLTSÁG
fekete-fehér grafikák
ISBN
978-615-6223-07-4
KIADÁS ÉVE
2022
KIADÁS SZÁMA
2. módosított kiadás
KÖTÉS TÍPUSA
Spirálozott
MÉRET
300 x 210 mm
TERJEDELEM
160 oldal