Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.100 Ft
Menny.:db

A Jordántól pünkösdig - Derek Prince

Ár:
1.100 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Patmos
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás

Derek Prince a modern egyháztörténelem egyik legnagyobb bibliatanítójaként vonult be a köztudatba, életműve több kontinensen gyakorolt döntő hatást tízezrek életére.
A volt filozófiaprofesszor és nyelvész rendkívül alapos kutatómunkájának eredményeit a lehető legegyszerűbb megközelítésben, közérthető stílusban teszi közzé, így ezeket a tanulmányokat olvasva bárki - teológiai műveltségtől és előképzettségtől, sőt felekezeti háttértől is teljesen függetlenül - könnyedén megértheti Istennek az ember sorsával kapcsolatos terveit, és közelebb kerülhet a Biblia világához.

Tartalom:
- Az eredeti kifejezés
- Miben különbözik János keresztsége a keresztény keresztségtől?
- A keresztény keresztség feltételei
- A keresztény keresztség szellemi jelentősége
- Keresztség a Szent Szellemben
- Vegyétek a Szent Szellemet
- Mindnyájan szólnak nyelveken?
- Érzelmi és fizikai reakciók
- A Szellem ígérete
-Hogyan vegyük a Szent Szellemet?
- A felhőben és a tengerben
Derek Prince munkásságának egyik főműveként arra vállalkozott, hogy összefoglalja a bibliai kereszténység legfőbb tanításait.
A sorozatnak ez a harmadik kötete a keresztségekről szóló tanítást tartalmazza. Elsőként a vízkeresztség történelmi előzményeivel, valamint bibliai tartalmával és gyakorlatával ismerkedhetünk meg. Azt is megtudhatjuk, hogy miért ellentétes a Biblia tanításával a csecsemők megkeresztelése.
A kötet második felében a Szent Szellemben való keresztségről olvashatunk. Láthatjuk, miért lehetetlen hatékony, a Szentírás mércéjével sikeresnek számító keresztény életet élni Isten Szellemében való bemerítkezés nélkül. Arra is fény derül, hogyan kell venni a Szent Szellemet a gyakorlatban, és mi számít e megtapasztalás igei bizonyítékának.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Borító puha
Oldalak száma 218
Kiadó Patmos
Kiadás éve 1989