Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A háborúnak vége Isten nem haragszik rád, ne hadakozz tovább a bűnnel és ítélettel! - Andrew Wommack

3.300 Ft 2.970 Ft
330 Ft 10%
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: AWME
Szállítási díj: 1.799 Ft

Leírás

A történelem leghosszabb konfliktusa 4000 évig tartott és döntő győzelemmel zárult közel 2000 évvel ezelőtt. Mégis, sokan nem hallották a hírt és továbbra is harcolnak - a bűn és ítélet csapdájában.
 

Jézus a kereszten azt mondta: "Elvégeztetett", a győzelem ki lett hirdetve és elkezdődött a megbékélés. ez volt a megígért győzelem, amit Jézus születésekor az angyalok hirdettek: "Dicsőség a magasságos mennyekben az Istennek, és e földön békesség, és az emberekhez jóakarat!" (Lukács 2:14). Ez az igevers arról szól, hogy Jézus eljött, hogy békességet teremtsen az emberek között? Ha igen, akkor nagy valószínűséggel nem járt sikerrel.

Ő nem az emberek közötti békességről beszélt, hanem az Isten és az ember közöttiről. A bűn többé nem számít; az ár ki lett fizetve egyszer és mindenkorra, mindenkiért. Isten elküldte az egyetlen Fiát, hogy viselje a bűneinket, bűnné váljon értünk, majd a kegyelemtől elválasztva Őt ítélte meg a bűnért. Az Ő áldozata elég a számodra? Isten visszatartja az áldásait a bűnöd miatt? Ha egy meg nem vallott bűnnel halsz meg, akkor elkárhozol? A könkyvben lévő válaszok fel fognak szabadítani az ítélet és a félelem elnyomása alól. Szabaddá válsz Isten megígért áldásainak elfogadására!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9781910273104
Kiadó
Andrew Wommack Ministries Europe
Eredeti cím
The War Is Over
Méretek
140 x 204 x 12 mm
Súly 0,235kg
Kötés Papír
Oldalszám 189
Nyelv magyar