Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.900 Ft
Menny.:db

Talentumok - aktivizáló bibliai társasjáték

Ár:
5.900 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Parakletos
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás

Újra kapható! Kemény dobozban, kibővült szókészlettel!
A sokak által közkedvelt bibliai activity játékunk megújult formában, kemény dobozban, kibővült szókészlettel jelent meg újra 2019-ben. Ez immár a játék ötödik kiadása, mely a 16 új kártyalappal együtt immár 144 kártyát tartalmaz. Így több mint 800 szó és kifejezés várja a lelkes játékosokat!  
A játék szókészlete bibliai eredetű, mégis sok ma is használatos kifejezéssel találkozhatunk benne. Ezeket kell a játékosoknak elmutogatni, lerajzolni vagy szavakkal körülírni. A kártyalapok felépítése azonos: az egyszerű, konkrét jelentéstől az elvont szintig, az összetett szavaktól a több szavas kifejezéseken át egy-egy rövid igéig fokozatosan nehezedik. A játék mozgatója nem a szerencse, hanem a játékosok talpraesettsége, aktivitása, okos gazdálkodása képességeikkel.

A játék két nehézségi szintű kártyacsomagot tartalmaz, így a nehezebb szint még a rendszeresen activity-t játszók számára is kihívást jelent. Jól használható gyermek- és ifjúsági foglalkozásokon, táborokban és természetesen a családban is. A többféle aktivizáló feladat elmélyíti a tanult ismereteket, bővíti a szókincset. 

(Parakletosz) ára: 4.690-ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!