Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.300 Ft
Menny.:db

Szelíd és alázatos - Dane Ortlund

Ár:
2.300 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: KIA
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás

Keresztyénként gyakran érezzük úgy, hogy Jézusnak bizonyára csalódást okozunk, és talán már elege is lett belőlünk. Nagyon jól tudjuk, mi mindent tett értünk; de hogy mi van a szíve mélyén, és mit érez irántunk bűneink és gyengeségeink láttán, abban már nem vagyunk olyan biztosak.
A Máté evangéliuma 11. részében Jézus azt mondja magáról, hogy ő „szelíd és alázatos szívű”, és minden vágya, hogy népe megnyugvást találjon benne. A könyv e szavakra alapozva ás le azokba a bibliai szakaszokba, melyek Krisztus bűnösök iránti szeretetéről szólnak, s melyek nagy bátorítást jelenthetnek menny felé tartó fáradságos és botlásokkal teli utunkon.

„A címet olvasva azonnal vágyakozás, remény és hála ébredt bennem. A mondanivaló gyógyír minden bűntől és szenvedéstől sebzett szívnek. Meghívás, hogy vigaszt találjunk szelíd és irgalmas Megváltónknál; miközben tudjuk, hogy pont az ellenkezőjét érdemelnénk.”
Nancy DeMoss Wolgemouth, író, a Hazugságok, amiket a nők elhisznek és az Istennek mégiscsak igaza lehet című könyvek szerzője

„A »már igen« és a »még nem« között húzódó rögös, gyakran lehangolóan sötét ösvényen járva a csüggedt szívnek semmi másra nincs nagyobb szüksége, mint megismerni Jézus szívének szépségét. Egyedül ez a szépség tud felülkerekedni az utunkba kerülő szörnyűségeken. Nem olvastam olyan könyvet, mely gondosabban, alaposabban és érzékenyebben mutatná be Krisztus szívét, mint Dane Ortlund műve. Mintha egy nagyszerű szimfónia lenne, melynek minden tétele újabb áldás, mert Szabadítónk, Urunk, Barátunk és Megváltónk szívéről szól. Hatalmas segítség, ha egy ilyen tehetséges kísérővel tekinthetünk bele Jézus szívébe!”
Paul David Tripp, a Paul Tripp Ministries elnöke; a New Morning Mercies és My Heart Cries Out című könyvek szerzője

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Oldalszám 240 oldal
Méret 142x197 mm
Kivitel Puha kötés
Kiadás 2021 (1. kiadás)
ISBN ISBN 978-615-5446-68-9