Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Narnia Krónikái Egykötetes, illusztrált, keménytáblás kiadás - C.S. Lewis

12.000 Ft 10.800 Ft
1.200 Ft 10%
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Harmat
Szállítási díj: 1.799 Ft

Leírás

"Korunkban minden fantáziabirodalmat Narniához kell mérnünk." (Lloyd Alexander)

Narnia birodalmának titokzatos történetét hét részben meséli el a világhírű szerző, C. S. Lewis, ám a kötetek külön-külön is remekművek. A sorozat a jó és a rossz örök háborúját mutatja be: olykor a csatamezőn, nyílt küzdelemben csap össze a fény az árnnyal, máskor a szív rejtett zugaiban.

Narnia az az ország, amelyre egy boszorkány örök telet bocsát, ahol több beszélő állat él, mint ember, és a csatákat kentaurok, faunok és óriások vívják. Itt olyan utakon járhatunk, amelyek a világ végére vagy a föld alá vezetnek bennünket, megtudhatjuk, mi az árulás és mi a hőstett, továbbá mit jelent megnyerni vagy épp elveszíteni egy barátot. Kalandos utazás ez a fantázia birodalmában, ugyanakkor a legmélyebb valóságban.

A Narnia krónikái lenyűgöző története olvasók millióit ejtette rabul az elmúlt ötven évben, és mára a klasszikusok közé emelkedett. Három kötetből (Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény; Caspian herceg; A Hajnalvándor útja) nagy sikerű mozifilm is készült a Walt Disney Pictures és a Walden Media közreműködésével. Az egykötetes kiadás a teljes sorozatot tartalmazza a szerző által javasolt olvasási sorrendben, a fejezeteket pedig a történet eredeti illusztrátora, Pauline Baynes ikonikus képei díszítik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9789632884547
Kiadó
Harmat
Eredeti cím
The Chronicles of Narnia
Méretek
175 x 240 x 47 mm
Súly 1,375kg
Kötés Keménytáblás
Oldalszám 768
Nyelv magyar