Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért történnek rossz dolgok Isten népével? Van értelme a próbáknak és a nyomorúságoknak az életedben - Derek Prince

2.600 Ft 2.340 Ft
260 Ft 10%
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: DPM
Szállítási díj: 1.890 Ft
Várható szállítás: 2021. december 02.

Leírás

„Ha Isten szeret, miért megyek át ezen a próbán? Miért van annyi nyomorúság, szenvedés, üldöztetés és igazságtalanság a világon?”

Feltetted már ezeket a kérdéseket?

Isten népe ma is megtapasztalja az élet kihívásait. Van azonban egy meghatározó tényező, ami a hit embereit elválasztja: a reménység.

Derek Prince, a 20. század egyik leghitelesebb bibliatanítója arra szólít fel, hogy reménységgel telve nézz szembe az életed legsúlyosabb nehézségeivel. A Miért történnek rossz dolgok Isten népével? című könyvében olyan örök érvényű igazságokat oszt meg Jób könyvéből, amelyek horgonyként szolgálnak bármilyen viharban.

Megtudhatod, milyen szerepet játszik a Sátán és a bűn a különféle élethelyzetekben. Felkészülhetsz arra, hogy hittel reagálj a megpróbáltatásokra. Friss látást nyerhetsz Isten szuverenitásáról, prófétikus szavaiból. Megtapasztalhatod Isten vigasztalását, bátorítást adhat, hogy Isten kijelenti neked jóságát, és bőséges gondoskodását. Isten hatalmának és szeretetének igazságában, békességet és erőt meríthetsz – függetlenül attól, hogy miféle kihívással kell szembe nézned! Megérted, hogy van értelme a próbáknak és a nyomorúságoknak az életedben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9786155856075
Eredeti cím
Why Bad Things Happen to God's People
Méretek
148 x 210 x 10 mm
Súly 0,235kg
Kötés Papír
Oldalszám 168
Nyelv magyar

Miért történnek rossz dolgok Isten népével? Van értelme a próbáknak és a nyomorúságoknak az életedben Derek Prince (Író)

Miért történnek rossz dolgok Isten népével?

Van értelme a próbáknak és a nyomorúságoknak az életedben

 (Író)