Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen hatalmas a mi Istenünk! - Louie Giglio - Újabb 100 tudományos kaland

4.700 Ft

Leírás

Lásd meg Istent a teremtett világ csodáiban! Miért van a Földnek szüksége a Holdra? Hogyan jönnek létre az örvények? Mitől világít valami a sötétben? Hogyan tanulnak meg a madarak énekelni? Tudtad, hogy van valaki, aki ismeri a válaszokat ezekre a kérdésekre, sőt minden kérdésre, ami valaha is felmerülhet benned? „Nagy a mi Urunk, és igen erős, bölcsessége határtalan.” (Zsoltárok 147,5)

Csodálkozzunk rá együtt Isten nagyságára tudományos tények, érdekes feladatok, fényképek és mókás grafikák segítségével! Ebben a 100 újabb áhítatban is Isten kezének munkáját fedezhetjük fel – a távoli galaxisoktól kezdve a mikroszkopikus világig:

Világűr és csillagok, Föld és időjárás, Növények és éghajlatok, Állatok – viselkedésük és élőhelyeik, Emberi testünk, érzelmeink és képzeletünk, És még sok minden más! Minden áhítatban található egy Gondoltad volna? című rész tudományos érdekességekkel, feladatokkal, valamint egy imádság is. Louie Giglio – Leírhatatlan című könyvének folytatásában – újabb példákon keresztül mutatja be, hogyan ismerhetjük meg Istent alkotásain keresztül.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!