Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Légy tökéletes! De hogyan? - Ha a legjobbat akarod Istentől - Derek Prince

2.900 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: DPM
Szállítási díj: 1.890 Ft
Várható szállítás: 2021. november 30.

Leírás

Hogyan élhetünk isten teljeskörű gondoskodásával? Hogyan akarhatjuk Istentől a legjobbat? Derek Prince, jól ismert szerző és bibliatanító először Isten tervét mutatja be, mely szerint lehetőségünk van Krisztus személye és győzelme által gyümölcsöző életet élni. Ezért bátorít bennünket arra, hogy a Szellem vezetése alatt élve tartsuk mindvégig fókuszunkban Jézust, aki mindennek a centruma, mércéje, példája és szíve. Derek ezen írásán keresztül megvilágít egy utat, hogy a Szent Szellemmel való barátságunk hogyan emelhet egy új szintre Krisztussal, és egy újfajta közelség megtapasztalására az Atyával.

"Legyetek tehát tökéletesek, mint ahogy Mennyei Atyátok tökéletes!" (Máté 5:48)
Első ránézésre Jézus ezen szavai meglepőek. Sőt ennek betöltésére elérhetetlennek tűnhet. De valóban az lenne? Később Jézus azt mondta Pálnak: "Elég az a kegyelem, amelyet kaptál, mert az Én erőm a te erőtlenséged által éri el a célját." (2Korinthus 12:9)
Ne becsüljük le Isten életünket átformáló kegyelmét! Derek rámutat arra, hogy a tökéletességnek két, egymáshoz szorosan kapcsolódó szempontja van: érettség és teljesség. Ha végigtanulmányozzuk a 2Péter 1:1-7 verseit, láthatjuk, Derek hogyan magyarázza ezeket az építőköveket, és azt, hogy miként tudjuk őket sorban, egytől egyig beépíteni az életünk alapzatába.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9789638974983
Kiadó Derek Prince Ministries Magyarország
Eredeti cím Receiving God's Best - Be Perfect - But How?
Méretek 148 x 212 x 14 mm
Súly 0,300kg
Kötés Papír
Oldalszám 224
Nyelv magyar