Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Koronavírus és Krisztus - John Piper

1.600 Ft 800 Ft
800 Ft 50%
Menny.:db

Leírás

"A maihoz hasonló időszakokban érzékeljük, menniyre törékeny világban élünk. Amikor a látszólag erős alapok megremegnek, fel kell tennünk a kérdést: Van-e Szikla a lábunk alatt, olyan Szikla, amely nem rendül meg soha?" - John Piper

2020. január 11-én a jelentések szerint egy új koronavírus (COVID-19) kezdte el szedni első halálos áldozatait Kínában, Wuhan tartományban. 2020. március 11-én az Egészségügyi Világszervezet (WHO) bejelentette, hogy egy új, globális méretű járványról van szó. Ennek a félelemmel és bizonytalansággal teli időszaknak a közepén természetes, ha feltesszük a kérdést: mit cselekszik Isten a járványon keresztül.

Koronavírus és Krisztus című művében John Piper arra szólítja fel világszerte az olvasókat, hogy álljanak a szilárd alapra, aki Jézus Krisztus; akiben a mindenható Isten megtartja a lelkünket; aki elrendel, irányít, és uralkodik minden fölött, hogy elérje bölcs és jó céljait azoknak az életében, akik bíznak benne. És hogy mit cselekszik Isten a koronavíruson keresztül? John Piper hat biblikus választ ad erre a kérdésre megmutatva, hogy Isten még ebben a történelmi helyzetben is aktív létező.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9786155624841
Kiadó
Evangéliumi Kiadó
Eredeti cím
Coronavirus and Christ
Méretek
116 x 170 x 9 mm
Súly 0,090kg
Kötés Papír
Oldalszám 96
Nyelv magyar