Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karácsonyi emlékek - Corrie ten Boom

2.500 Ft 2.250 Ft
250 Ft 10%
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: KIA
Szállítási díj: 1.599 Ft

Leírás

Ez a kis ünnepi kiadvány Corrie ten Boom múltjából idézi fel a karácsony örömét és nosztalgiáját – azokból az időkből, amikor még mindenki úgy ünnepelte a karácsonyt, mint Urunk születésnapját, s a karácsony igazi jelentése különleges örömmel töltötte el a szíveket.
A karácsony dicsősége és öröme sosem halványul el, mondja a szerző sugárzó tudatossággal olvasóinak. A karácsonyi üzenet örök érvényű, még ha véget is ér az ünneplés, és a valós karácsonyi öröm ugyanúgy elérhető bárki számára ma is, mint akkor, amikor a világ még fiatalabb és egyszerűbb volt.

Corrie ten Boom órásmesterként élte csendes, nyugodt életét, mikor a nácik lerohanták Hollandiát. Családjával részt vett az ellenállásban és a zsidó emberek mentésében, ezért Ravensbrückbe került. Az ott elviselt szenvedések megacélozták hitét. Mikor vége lett a háborúnak és kiszabadult, megértette, hogy Istentől kapott feladata segíteni azokat, akiket a háború megnyomorított, és szerte a világon elmondani inspiráló történetét. Könyveit, köztük A menedék címűt, milliók olvasták, és számtalan ember látta a háborús emlékeiből készült The Hiding Place c. izgalmas filmet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

(Ker.Ism.Alap) 68 old. keménykötés,