Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Felkészülés a serdülőkorra

2.000 Ft 1.800 Ft
200 Ft 10%
Menny.:db

Leírás

Segítsen felkészülni kiskamasz gyermekének az életre!

Sosem könnyű kényes témákat megbeszélni a gyermekünkkel. Mégis, melyik szülő ne szeretné, hogy gyermeke magabiztosan vágjon neki a tízes éveinek, és bölcsen kezelje a kamaszkorral és a későbbi évekkel járó kihívásokat? A gyermekeink tőlünk várják azokat az információkat, amire szükségük van ahhoz, hogy szembenézzenek a változások éveivel. De hol kezdjük? A szülők és kiskamaszok évtizedek óta támaszkodnak Dr. James Dobson megbízható, kiváló tanácsaira a Felkészülés a serdülőkorra c. könyv alapján.

Dr. Dobson, a kiemelkedő családpszichológus közvetlen, őszinte hangnemben beszél a fiataloknak azokról a témákról, amelyek a legjobban foglalkoztatják őket. Ennek a klasszikus bestsellernek az új kiadásában mindent megtalál az ifjú nemzedék, amire csak szüksége lehet ahhoz, hogy fel legyen vértezve azokkal a változásokkal és kihívásokkal szemben, amelyek együtt járnak a felnőtté válás folyamatával az új évezredben.

Felnőtté válás – a folyamat szakaszai, a várható változások

Szexuális fejlődés – a testi változások, a pubertás, a menstruáció, az önkielégítés és az abnormalitástól való félelem tisztázása

Drogok és alkohol – hogyan lehet kezelni a csoportnyomást és a kábítószer- és alkoholhasználat veszélyeit

Kisebbrendűségi érzés – hogyan lehet elkerülni a kisebbrendűségi érzést, és fejleszteni az önbizalmat

Szerelem – a 10 legelterjedtebb téves felfogás a szerelemről

Identitás – hogyan hozzunk józan döntéseket, hogyan kezeljük az érzelmeket, hogyan győzzük le az elkeseredést, és hogyan viszonyuljunk a függetlenséghez

James C. Dobson, Ph. D.

a Focus on the Family alapítója és elnöke. Ronald Reagan elnök kinevezte Dr. Dobsont az Ifjúkori Igazságszolgáltatás és Bűnmegelőzés Országos Tanácsadói Testületébe, és az igazságügy-miniszter Pornográfiai Bizottságába. Dr. Dobson számos népszerű könyv, többek között Az élet küszöbén, Fegyelmezz! Megéri szerzője.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9789638760494
Kiadó Új Remény
Kötés Papír
Megjelenés dátuma 20.09.2012
Nyelv magyar