Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.400 Ft
3.960 Ft
Kedvezmény: 440 Ft
Kedvezmény: 10%
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-06-12

Fején a szöget! 3

Ár:
4.400 Ft
3.960 Ft
Kedvezmény: 440 Ft
Kedvezmény: 10%
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-06-12

Leírás

A jó történeteket mindenki szereti – egy jó tanulságnak viszont szüksége is van rá!

Fején a szöget! 3. Wayne Rice nagysikerű sorozatának legújabb kötete, melyben további száz lebilincselő történetet és humoros anekdotát oszt meg velünk a szerző. Kitűnően használható vasárnapi iskolákban, kiscsoportos foglalkozások keretében vagy szülői megbeszéléseken.

A válogatásban jónéhány közkedvelt előadó törtneteinek legjavát nyújtjuk át az olvasóknak, Tony Campolo, Doug Fields, Max Lucado és sok más szerző jóvoltából.

Legyen szó médiákról, anyagiasságról, keresztről, szektákról, evolúcióról, evangelizációról, megváltásról, szexualitásról – vagy bármilyen más, fiatalokat foglalkoztató témáról –, az alábbi régóta várt gyűjtemény több éven át segítséget nyújthat az előadásokra való felkészülésben.

A jól követhető tematikus és igehely szerinti tárgymutatók segítségével a kötetben gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk a témánkhoz legjobban illő illusztrációt.

A Fején a szöget! 3. jókedve derít, magával ragad és elgondolkodtat.

Wayne Rice rendszeres előadója ifjúsági vezetőképző és családi konferenciáknak. A Youth Specialties társalapítója és az Understanding Your Teenager (Kamaszgyerekünk megértése) szervezet igazgatója, több ifjúsági könyv szerzője.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!