Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A női lélek gyógyulása Van kiút az érzelmi sebeidből - Joyce Meyer

3.450 Ft
Menny.:db

Leírás

Joyce Meyer az őt ért bántalmazások történetéből merítve mutatja be a nőknek, hogyan gyógyítja meg az érzelmi sebeket és hogyan juttat örömöt az életükbe Krisztus szabadító szeretete.

Vajon meg tud-e gyógyulni egy nő szíve és lelke, ha mély sebeket ejtettek rajta a körülményei? Képes lehet-e újra szeretni és bízni, ha olyan férfi sebezte meg, akit szeretett, és akiben megbízott? Olyan nőként, akit éveken át bántalmaztak, magára hagytak és elárultak a hozzá legközelebb állók, Joyce Meyer válasza ezekre a kérdésekre egy határozott „Igen!”

Meyer derűlátása saját életútján kívül annak is köszönhető, hogy tanúja volt: olyan nők, akik nem hitték, hogy teljesen legyőzhetik a fájdalmukat, vagy egyáltalán rájöhetnek, hogyan fogjanak hozzá, a Biblia életet átformáló bölcsességében rátaláltak az útmutatásra, amelyre szükségük volt.

Meyer sikerkönyve, a Beauty for Ashes (Hamu helyett szépség) elbeszéli gyógyulásának történetét. Azóta eltelt egy kis idő, és Joyce A női lélek gyógyulása című könyvével még mélyebben tárja fel történetét és a gyógyulás útját, amely minden nő számára elérhető. A fejezetek átvezetnek számtalan akadályon, amelyek gátolják azt, hogy Isten szeretett gyermekeként rátalálj a neked szánt sorsra; a különleges naplórész pedig segít megszabadulni legsúlyosabb vívódásaidtól.Isten meg tud gyógyítani minden fájdalmat, és Ő benned is ezt szeretné elvégezni! Hagyd, hogy A női lélek gyógyulása az első lépés lehessen a csodálatos, örömteli jövő felé, amelyet Isten neked szánt!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9786158104593
Kiadó
Immanuel Alapítvány
Eredeti cím
Healing the Soul of a Woman
Méretek
152 x 228 x 17 mm
Súly 0,315kg
Kötés Papír
Oldalszám 248
Nyelv magyar