Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A kenet megértése - KENNETH E. HAGIN

2.700 Ft 2.430 Ft
270 Ft 10%
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Faithline
Szállítási díj: 1.890 Ft
Várható szállítás: 2021. november 30.

Leírás

Semmi sem fogható Isten erejéhez!
Ma fontosabb a keresztényeknek megérteniük, hogyan mutatja be Isten az Ő erejét az életünkben, mint valaha. Tanuld meg, hogyan csatlakozhatsz rá arra az erőre, amit Isten minden hívőnek és szolgálónak a javára szán!  
A kenet megértése című könyvében Kenneth E. Hagin betekintést ad a bibliai „kenetnek” – avagy Isten életeket átformáló erejének a működésébe. Hagin tiszteletes a sokéves szolgálatában elsajátított BIBLIAI ISMERETEKKEL, SZEMÉLYES TANULSÁGOKKAL és MEGRAGADÓ TÖRTÉNETEKKEL szemlélteti, hogyan teszi Isten a kenet által elérhetővé az Ő erejét a hívők számára.
Tanuld meg, hogyan munkálkodik a kenet minden hívőben, illetve a Szent Szellem milyen sokféle módon teszi képessé a szolgálókat – pásztorokat, tanítókat és más szolgálókat – arra, hogy Isten erejéből merítve hatékonyan prédikáljanak, tanítsanak és szolgáljanak gyógyítással. Továbbá fedezd fel azt a csodálatos erőt, melyet Isten akkor mutat meg, amikor a hívők összegyűlnek az istentiszteleteken! Ez a könyv új távlatokat nyit előtted a Szent Szellem munkájáról, így a javadra fordíthatod Isten számodra is elérhető erejét!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 978-615-5989-08-7
Méret 140 x 216 mm
Terjedelem 184 oldal
Kisker ár 2600,- Ft