Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A dicsőség dimenzióinak feltárása - Otthonosan mozoghatsz Isten jelenlétében - Joshua Mills - jelenleg nem kapható!

2.955 Ft 2.655 Ft
300 Ft 10%

Leírás

Az ébredés tervrajza

Ma a hívők sokasága sóvárog, hogy átélje a természetfelettit. Éhezik Isten dicsőségének a megtapasztalását, amiről eddig még csak a Bibliában olvastak.

Joshua Mills meggyőződése, hogy minden kereszténynek a „dicsőség birodal­maiban” kell élnie, mozognia és szolgálnia. Joshua most feltárja Isten dicsőségét, és ismerteti a királyság különböző birodalmait, szféráit és dimenzióit. Egy olyan szisztematikus hit-keretrendszert épít fel, amelyet követve az olvasó is könnyedén el tud kezdeni Isten dicsőségében járni.

Joshua az Isten dicsőségéről szerzett ismereteinket három területre osztotta fel: az első a Szent Szellemben mozgás területe, amely a hit, a kenet és Isten dicsősége különböző mozgató erőinek a megértéséről szól; a második a természetfeletti területen járás azáltal, hogy újra ráhangoljuk magunkat a Menny frekvenciájára, együttműködünk az angyalokkal, és hozzáférünk Isten dicsőségének a legmagasabb szintű erejéhez, hogy a csodák dimenziója elkezdjen megnyilvánulni; a harmadik a mennyei helyeken járás, szellemi utazással és prófétai élményekkel, az isteni bővölködés megmutatkozásával, valamint mennyei kijelentésekben élve. A könyv elejétől a végéig számos szokatlan és rendkívüli bizonyságról számol be Joshua, amelyek bemutatják, hogyan munkálkodik Isten dicsősége nem mindennapi jelek és csodák, mennyei átélések, angyali jelenések, valamint a csodák világának más megnyilvánulásai által. Dinamikus tanítása és erőteljes bizonyságai által nem csupán Isten dicsőségének a megértésében fog segítséget nyújtani, hanem elvezet oda, amikor már mindennap megtapasztaljuk Isten dicsőségét, sőt, benne járunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek